torstai 28. elokuuta 2008

28.08.-08

Tänään torstaina ,lähettiin miehen kaa Tampereelle,ihan muuten vaan,ei ollut niin kamalastii asiaa,mutta mentiin kuitenkin.
Käytiin kaupoilla ,ja eläinkaupassakin kävin hakemassa heinää kanille,kun täältä ei tahdo tähän aikaan saada kuin jotain ruskeaa kortta,eikä aina sitäkään,ja siellä eläinkaupassa on aina hyvät heinät ollut.Ja oli nytkin,ostan sitten aina ison säkillisen kerralla,niin kestää hetken.
Kahvilla käytiin,ja nautittiin vaan olemisesta,ja katselemisesta, tätä ihmisten kiirettä!
Oikeesti,kun siinä kateltiin,nin kaikilla pienten lasten vanhemmilla ainakin, oli koko ajan ihan kamala kiire ja hoppu!
Mutta kaippa niillä sitten oikeesti on kiire aina,mutta oon monesti aatellut,kun nykyään lapsia viedään harastuksiin vähän joka puolelle,että onkohan niin,että vanhemmat sitä enemmän haluaa,kuin ite lapset,ei sitä ennenkään niin kamalasti harrastettu jotain balettia ,jalkapalloa,tms,jos ei haluttu,siihen aikaan kerjättiin,että haluaisin sinne ja sinne mennä,jos haluttiin,mutta useimmin ei haluttu,kun meillä oli kyllä balettia ja jalkapalloo ihan tarpeeksi omissa kaveripiireissä,joka varmasti oli hauskempaa,kuin näillä lapsilla nyt,kun väsyneenä menevät harkkoihin,kun vanhemmat väsyneenä heitä sinne raahaavat,vaan sen takia,kun se on hienoo ,kun lapsi harrastaa...

Mutta tiedän tän asian ihan omakohtaisesti,että niin on,ei lapsi aina halua mennä joka paikkaan,ja silloin pitäisi vanhempien kellot soida,ja sanoa,ettei mennä nyt minnekkään,vaan ollaan vaan,kotona kaikki yhessä,eikä tarvi minnekkään mennä,jos ei jaksa eikä halua!
No tässä tuli taas tätä kasvatuspuolenkin asiaa pikkasen,mistä moni on eri mieltä,mutta mä olen sitten kuitenkin tota mieltä....

No,sitten käytiin yhessä kirpparillakin matkamme varrella,ja sellasessa,missä ei olla ennen käytykään,oli aika iso kirppari,ja tavaraakin ihan hyvin,hintaa oli laidasta laitaan.
Mutta jotain mä sieltä bongasinkin kuitenkin,löysin kansion,missä oli vanhoja kuvia,ostin kaksi kuvaa vaan,euron kappale.Mutta laitan tonne kuviini ne kuvat,ja sitten teen niistä atc.kortit,kun vaan ehin.
Ja löysin mä sieltä vielä sellasta pitsiäkin 5metriä 2euroo,ettei kallista ollut,saan taas kortteihinkin sitä laittaa...
No,sitten kun kotiin tultiin,niin vielä innostuin yhen atc-kortin tekeen,että tällasta tänne tänään,mutta muuten tuli vettä,kuin saavista kaataen,kun Tampereelta kotiin tultiin,oikeen pelotti,ettei vaan auto lähtisi vesiliirtoon,sillä sitä vettä oli tiellä todella paljon!
Mutta lopulta kuitenkin ehjänä sitten kotiin päästiin...mutta kello on jo paljon,nyt meen vielä ne kuvat laittaan,ja sitten nukkumattia katson,,,hyvääyötä,kaikille,ketä jaksaa vielä tätä tähänaikaan lukea!Mutta kiitos kun luit!

4 kommenttia:

  1. Huomenta vaan, tuli mentyä kerrankin ajoissa nukkumaan. Kai tuo sade nukutti.

    Oli onnistunut retki, kun noin hyvät ostokset teit.

    Ja eikö ole ihanaa tuo kiireetön katselu ja olo. Siinä olet oikeassa, että kaikilla on nykyisin kauhea kiire. Minusta se on vain sellainen tapa. Kaikki tulisi tehtyä ilmankin. Olen nykyisin oikein tietoisesti hidastanut kaikkea tekemistä ja yrittänyt nauttia juuri tekemisestä ja siitä nauttiikin kun tekee keskittyen. Vaikka kurkkua pilkkoisi.

    Ja vielä noista lasten harrastuksista. Olet aivan oikeassa. Emmi täytti jo yhdeksän ja nyt vasta ensimmäistä syksyä itse haluaa mennä soittotunneille. Äiti ei onneksi vienyt väkisin, kun ei kerta halunnut minnekään. Lasta pitäisi kuunnella.
    Oho, taisi tulla pitkä, onko tämä enää kommentti? ;-)

    VastaaPoista
  2. leijonainen:kiitos pitkästä kommentistasi,mutta ei koskaan oo liian pitkä,jaksan lukea.
    Mutta samat mielipiteet meillä on sitten lasten kasvatuksistakin.Niin pitääkin,että jos lapsi itse tahtoo mennä,niin sitten viedään,tietenkin jotain voi ehdottaa,että lapsi on tietoinen asioista.

    VastaaPoista
  3. Luulisin, että pienten lasten vanhempien kiire ei aina ole "tehtyä", työpäivän päätteeksi on varmaan paljon askaretta.
    Missä kirpparilla te nyt olette olleet?

    VastaaPoista
  4. No,varmaan on askarettakin,jos on sellasia vanhempiakin vielä,että ovat kotona,ja tekevät niitä askareita,mutta ite olen saanut toisen mallin vanhemmista,(työssä ollessani)eivät vaan viihdy kotona,vaikka seuraava päivä on aikainen ylösnousu lapselle,ollaan myöhään kylässä,ja lapsi tuodaan aamulla hoitoon kiukuspäissään,väsynmyksestä.
    No me oltiin jollain sellasella kirppiksellä,ettei olla ennen oltukaan,enkä mui´sta sen nimeekään,mutta oli aika iso kirppis,ja tavaraa oli tosi paljon,hinnat laidasta laitaan,mutta aika hyvää tavaraa kuitenkin oli,vaatteetkin oli ihan hyvän oloisia.

    VastaaPoista