lauantai 11. lokakuuta 2008

OLIKO UFON LASKEUTUMIS PAIKKA?



Ihmeelinen ilmiö olikin, kun Peipohjaan mentiin kirppikselle
(Klikkaa kuvia, niin saat ne suuremmaksi)



Metsän keskellä oli pelto, joka kynnetty oli, ja siittä nousi todella korkeelle sumua, sauhua, mitä sitten lienikin, mutta kuitenkin silloin kun se paikka ohitettiin, niin olivat sumut, savut melkein puitten yläpuolella, muttakun mä ehdin sitä kuvaan, kun lopulta löytyi autosta jarrupoljin, niin olikin jo paljon alempana sumu, ja en kerinnyt kunnolla kuvaa saada, kun sumu lähti maata kohden ja hävisi kokonaan?? Mutta kuitenkaan tästä ajasta kun se huomattiin , niin ei kulunut, kuin muutama minuutti!
Mikä lie, ufoko, oliko ufon laskeutumispaikka?
aina pitää ottaa kaikki asiat huomioon!
Ja lähtikö se ufo vai tuliko?

8 kommenttia:

  1. Ufo siitä selvästi on lähtenyt. Tuli tietty kiire, kun te tulitte paikalle ja aloitte vielä jarrutella. Olisittepa tulleet viisi minuuttia ennen, niin sinusta olisi tullut HS:n kuvaaja.

    VastaaPoista
  2. Katsoin vielä alimmaista isona uudelleen ja peitin alla ja sivuilla olevat pensaat. Mietipä rajaamista, saat hienon usvattarien tanssikuvan.
    Tähän aiheeseen sopi kyllä tämä kuva paremmin.

    VastaaPoista
  3. Ufo siitä on selvästi lähtenyt. Leijonainen heitti, että aikaisemmin paikalle ehtineenä sinusta olisi tullut HS:n kuvaaja, mutta olisi tietenkin voinut käydä toisinkin: ufot olisivat napanneet teidät mukaansa! Onneksi ette olleet aikaisemmin paikalla ;)

    VastaaPoista
  4. Huh, on ainakin pelottavan näköistä!

    VastaaPoista
  5. Tuo voi olla myös pieni pilvi, joka on puhjennut ja tipahtanut maahan. Joskus näet käy niin että pilven läpi putoaa tähti ja silloin pilvi puhkeaa eikä enää tietenkään pysy taivaalla.

    VastaaPoista
  6. Onpa mielenkiitoinen ilmiö. Tuli mieleen Eino Leinon Nocturnosta: En mä aja enää virvatulta, onpa kädessäni onnen kulta...

    VastaaPoista
  7. Hienoja kuvia molemmat! Nyt on ollut usvaisia aamuja ja mielenkiintoisia usvahahmoja voi löytää pelloilta, niityiltä ja järveltä!

    VastaaPoista
  8. leijonainen:Siltä mustakin kyllä tuntui, että ufo olisi asialla ollut,ja kun sanoit, että rajaisin sen kuvan, että usvaa vaan näkyisi, niin se oli kyllä hieno vinkki, katsoin itekkin sitä tarkemmin, niin kyllä siinä hallattaret tanssii ihan selvästi!
    marjukka:
    Hui olkoon,ja kamala, jos oltaiskin jouduttu ufon vietäväksi, tai mistä sen tietäisi, kuinka kivaa meillä siellä olisi ollutkin!
    sisko:Oli omasta mielestäni vähän pelottavan näköistä.
    isopeikko: No sähän kivan selityksen tälle ilmiölle löysitkin, oikein tähtikö siittä olisi läpi pudonnut, mutta missä se tähti nyt sitten olisi ollut, eikö siellä pellolla, vai missä?
    mehtäsielu:
    Runollisia ovatkin monet luonnon oikut!
    vapulis:
    Kiitos sulle, ja luonnossa on kyllä vähän jokaiselle jotakin, kaunista ainakin!

    VastaaPoista