sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Tänään olimme Kokemäellä 05.10.-08

Melkein koko päivän,vaikka lapsenikin olivat kaikki kotona käymässä, mutta vanhemmalle pojalle oltiin jo aiemmin luvattu mennä hänen kisoihinsa, eli sitten mentiin myös!
Olikin kiva siellä vaihteeksi taas seurata kisoja, vaikka olikin aika kylmä, mutta mulla oli vaatteita paljon päällä, sitten loppussa alkoi sataa vettä, eli sitten oli pikkasen kurjaa, kun ei oikein voinut kunnolla kuvatakkaan.
Mutta sainhan mä kuitenkin muutaman kuvankin!
Siellä oli yleisessä sarjassa kilpailevia 88 autoa ja sitten kaikkien jännien kilpailujen jälkeen poika tuli 15:toista, mikä oli hyvä saavutus, pokaalinkin sai!
Laitan muutaman kuvankin sieltä, missä poika on autolla numero 24. Se on sellanen kaikista siistein auto, hän on sen ihan alusta asti rakentanut ite, ja onni kävi, kun sai pitää autonsa, vaikka oli yli kolmekymmentä tarjousta, niin onni suosi, ja oma suoja piti, eli poika sai pitää autonsa!
Me olimme eilen illalla tämän poikani pojan synttäreillä, täytti 12v.
Niin ne ajat kulkee, ja lapset kasvaa, ja ite vanhenee samaa tahtia!
Mutta meitä siellä oli vain pieni porukka, melkein vaan mun porukat, eli mun lapseni, ja heidän poika ja tyttökaverinsa, ja sitten oli mun nuorin siskoni miehensä kanssa myös.
Mutta muilla oli sitten jotain muuta, etteivät ehtineet tulla... se oli sääli, koska harvoin sillai kaikki yhdessä kuitenkin ollaan, nämä syntymäpäiväjutut on sellasia olleet, että silloin nähään kaikki.
Mutta toivotaan, että ensi vuonna olisikin ihan kaikki mukana!

4 kommenttia:

  1. Joonaksella on niin pahaan aikaan nuo synttärit. Mitä, jos siirtäis ne keväälle ;)

    VastaaPoista
  2. marjukka: sitä vois kyllä ehdottaa pojalle, mahtaisiko jaksaa oottaa?

    VastaaPoista
  3. Kun pitäis aina etukäteen, eli ensi keväänä jo seuraavat, niin ei tarvisi odottaa, päinvastoin;)

    VastaaPoista
  4. marjukka:
    Ai niin perin,, mutta sitten kun oikeet synttärit syksyllä tulisi,, niin mitä sitten??

    VastaaPoista