perjantai 17. lokakuuta 2008

Vene rannalla

Tässä eka oljyvärityöni, oli aika vaikeaa kuitenkin, kuvittelin helpommaksi, mutta on aika haastavaa , näillä väreillä maalaaminen, ja kivaakin!

9 kommenttia:

  1. Tämä suomalaisen mielenmaisema on aina se ensimmäinen, josta kaikki aloittaa. On se jännä. Ei se haittaa, en sitä tarkoita, olen vain niin monet nähnyt, kun olen opettanut kans.opistolla.
    Vesi kaukaa on todella hyvä. Horisontin sinisyys antaa hyvän syvyysvaikutelman. Oikealla oleva puu/pensas hyvin käsitelty kokonaisuutena, mutta puun heijastuksen ja etualan ruohot voit taulun kuivuttua maalata uudelleen. Veden heijastukseen kannattaa ottaa mukaan vihreää, koska yläpuolella on masiivista vihreää, sitten veden vaaleaa utua joukkoon. Ja ruohot kannattaa maalat kokonaisuudeksi, ei yksitellen kuten nyt.
    Mutta kokonaisarvio: oikein hyvä ensimmäiseksi öljyvärityöksi. Vesi on yleensä vaikein, mutta sinulla se on paras osio selvästi, hieno juttu. Taivaskin hyvä. Kyllä sinusta öljyvärimaalari tulee. Onnea!

    VastaaPoista
  2. Siis ensimmäinen työsi, onnittelut!
    En ole koskaan maalannut öljyväreillä, uskaltaisiko yrittää, mitä mieltä olet?

    VastaaPoista
  3. leijonainen: kiitos sulle maalaukseni arvosteluista,ja kiva kun laitoit kuitenkin jotain sellastakin, mitä voisin tehä toisin, eli hyvä, nyt korjaan tuon jutun, ja muistan seuraavallakin kertaa minkä sanoit kun katson sitä, niin olet ihan oikeassa, pitäisihän siinä vihreetä enemmän tietenkin olla!
    Kiitos sulle ja onnentoivotuksistakin, toivon , että osaisin aina vaan paremmin maalata, ja en koskaan opi, jos mulle ei sanota mun virheitäni, että kiitos siittä sulle!
    vapulis:
    Ilman muuta sä koitat, ja maalaat kanssa sen ekan työsi, sä olet taiteellinen ihminen, sen olen huomannut valokuvistasi, että ilman muuta sä alat kokeileen myös öljyvärejäkin!
    Ne ovat todella haastavia värejä, oikein koko ajan on mullakin into aina uutta ja uutta aina aloittaa...ja nämä on siittä hyviä, kun virheitä voi jälkeenpäin korjailla, niinkuin nyt mullakin, mä korjaan noi värit vielä, mitä leijonaine sanoi!

    VastaaPoista
  4. Hei, ekaksi työksi ihan hyvä. Minulle tulee tästä mieleen ensimmäiset öljyväri-kokeiluni joskus muinoin. Leijonainen jo antoikin hyviä vinkkejä ja kannattaa jatkaa vaan maalaamista. Jos mahdollista, niin mene jollekin kurssille, siellä oppii aina lisää.

    VastaaPoista
  5. savisuti:
    Kiitos sullekkin, kannustuksestasi.
    Ja jatkan varmaan vielä vaan tätä maalaamista, nuorempana maalasin kyllä ja piirsin paljon, mutta en koskaan öljyväreillä kuitenkaan. ja sitten vaan jäi kaikki piirtäminen kokonaan, ja nytten en vaan niin enää jätäkkään pois tätä harrastusta, sillä tykkään tästä!

    VastaaPoista
  6. Korjaan sen verran sanomaani, että tarkoitin saaren heijastusta en puun. Puun heijastus on hyvä ja kevyt, mutta saaren heijastus liian raskas. Kevennä sitä veden värillä.

    VastaaPoista
  7. leijonainen:Koitan korjailla, nyt jo maalasin sitä vaaleemmaksi ensin alkuun, katsotaan sitten, mitä tulee!

    VastaaPoista
  8. Upea työ!
    Minullakin on kahdet öljyväti, mutta olen todennut ne liian vaikeaksi maalattavaksi. Meikäläinen tyytyy vesiväreihin.

    VastaaPoista
  9. palaga: Kiitos sulle, ja kyllähän ne ovatkin minunkin mielestäni paljon vaikeemmat, kuin luulin, ja katsotaan nytten, kuinka kauan jaksan nitten kanssa tuhertaa, nyt kuitenkin tykkään niillä maalata!
    Mutta eikö vesiväritkin ole toisaalta aika vaikeat kuitenkin?

    VastaaPoista