lauantai 1. marraskuuta 2008

Pitkävartiset

Villasukat, sain tänän valmiiksi, mutta taidan olla tälläkertaa itsekäs, ja ottaa nämä omaan käyttööni, koska olen kuin suutari, jonka lapsilla ei ollut kenkiä, mä olen se lapsi, koska mulla ei ole kunnon villasukkia, ja nyt otan sitten nämä... vaikka huonolla omallatunnolla kuitenkin....?
Mutta kudon lisää.!

2 kommenttia:

  1. Kauniita sukkiahan sinäkin teet. Jos haluat tehdä niitä erikoisempia, niin netistä löytyy hyviä ohjeita vaikka kuinka paljon, osaat varmasti niitä kun vaan aloitat tekemään.

    VastaaPoista
  2. savisuti: Kai mä osaankin, mutta nyt olen tehnyt ensin ainakin näitä perussukkia vaan, että kaikki ainakin yhet sukat pukilta saavat, mullakun niitä jalkoja on täällä monet, ketä niitä kaipaa, mutta lupaan yrittää vielä niitä muitakin kivoja mallejakin, mullahan on jo yksi ohje sellasiin, varmaan oliskohan sun sivuiltasi justiinsa otettunakin, mutta en vielä ole kokeillut tehdä niitä, nää on sellasia telkkarinkatselusukkia, että voi samalla kutoa, kun katsoo telkkaa, mutta jos kokeilee jotain uutta, niin silloin ei sitten telkkaa katsota.
    Mutta lupaan vielä, jos en ennen joulua, niin sitten joulun jälkeen viimeistään koitan niitä kauniimpia sukkia tehdä!

    VastaaPoista