maanantai 2. helmikuuta 2009

Sumu muuttui sankemmaksi

Koko ajan..

Ei paljon enää pitkälle nähnyt

Ja kymmenen minuuttia sitten aurinko paistoi, ja oli kirkasta, pikkasen kauempana näkyi joella sumua, missä oli joki auki.





6 kommenttia:

  1. Eikö sumu olekin jotenkin salaperäistä?

    VastaaPoista
  2. Jännä sää- täällä oli aurinkoista ja selkeää! Pidän sumuisista kuvista ja niitä vilahtelee usein minullakin sivuillani...

    VastaaPoista
  3. En ihan onnistunut, vaikka yritin tähdätä oikeaan; eli että olisin ollut 20000:s kävijä. Lukema näytti jo 20003. Onnea vaan runsaasta kävijämäärästä!

    VastaaPoista
  4. Marjukka:
    On se munkin mielestä sellasta vähän pelottavaakin, ja salaperäistä, koskaan ei tiiä, mitä on tulossa sumun läpi!
    Anna:
    Niin muuten mäkin tykkään niistä, mutta pelottavaa niissä kuitenkin on vähän, tai just niinkuin marjukka sanoi, salaperäisyyttä!
    Marjukka:
    Ja voiii, mä unohdin!!
    Se tuli niin äkkiä täyteen, kun kattelin sitä, ja aattelin, että laitan jonkun arvonnan tänne, tai juhlinnan, kun tulee se tasat täyteen, ja meninkin sen unohtaan koko jutun!,...oli jotain melkein 300 vielä jäljellä, ja aattelin, että pitää alkaa miettiin, mitä laitan, ja kuinka se aika meneekin niin kamalan äkkiä!??
    Kiitos onnitteluistasi, mutta sullekkin, vielä suuremmasta määrästä!
    No, seuraavat tasat sitten!

    VastaaPoista
  5. Hienot sumukuvat, ne on niin jänniä ja salaperäisiä. Täälläkin oli aamulla sumua, mutta sitten kirkastui. Sinulla on uusi ja kaunis pohja. - Keisarin uudet vaatteet;-) Kuvasi näyttävät kauniilta ja kirjoitus selvästi.

    VastaaPoista
  6. Sisko:
    Hyvä, kun kerroit, että kirjoitus näkyy selvästi, kun siittä mäkin tykkään, että ne ovat selvästi nähtävissä, ettei pidä tihruttaa.
    Kiitos kuvakehuistasi, ja sunmuinen ilma on aika jännä ja salaperäinenkin.

    VastaaPoista