maanantai 5. syyskuuta 2011

TUNNUSTUS

Sain tällasen tunnustuksen Marilta SEKASORTOA blogista
Kiitos Mari oikein paljon!


Tässä tunnustuksessa kerrotaan 8 jotain uutta asiaa mitä ei ole aiemmin itsestään kertonut ja sitten laitetaan tunnustus eteenpäin. Lainaan  Marin  pohjaa, helpottaa vastaamisessa.

Kun sisustan...Silloin kun sisustan, sillä en sitä tee kuitenkaan kamalan useesti. Mutta jos saan inspiraation, niin se pitääkin sitten vaikka heti toteuttaa hetken mielijohteesta vaikka.
Minua inspiroivat.... Värit..ja kun katselen sisustuslehtiä, niin sieltä saatan löytää kivan jutun, niin tietty mäkin innostun sitten, ja koitan löytää itselleni jotain sieltä löytämääni kivaa ja kaunista.
Koti on minulle... Niinkuin Marille, niin on mullekkin maailman paras paikka!
Kotona... Monesti on sotkua, vaikka koitankin pitää kotini siistinä, niin joskus tuntuu siltä, että siltikin on aina sotkuista, Kiitos varsinkin  koirankarvojen!
Jos olisin huonekalu... tykkäisin olla vaikka kaunis lipasto, missä on monen monta pikkulaatikkoa!
Sillä rakastan lipastoja, joissa on monenlaisia pikkulaatikoita.
Jos olisin väri... Olisin luultavastikkin oranssi, pinkki, punainen, lila, viininpunainen, ruskea, keltainen, harmaa, vihreä, tai mustakin..en osaa päättää, sillä värit on mulle sellasia, että tykkään niistä vähän kaikista!Hi!
Parasta 1950-luvun asuinalueissa... Isot pihat ja isot puut!
Nyt olen koukussa... Käsitöihin ja tietty tähän bloggailuun, vaikka onkin ollut nyt hiljaisempaa mun blogissani.

Nyt en laita tätä itse eteenpäin, vaan toivon,, että jokainen blogissa kävijä, joka haluaa, niin voi tämän tunnustuksen ottaa ja jatkaa eteenpäin, niin kuin haluaa.

1 kommentti: