perjantai 27. huhtikuuta 2012

OMIA MAALAUKSIANI

 Laitan nyt minäkin tänne omia maalauksiani, kun niin kovasti olen harjoitellut naisen kasvoja piirtää
 Olen harjoitellut ja hyljännyt ja taas harjoitellut!
 Erilaisia kasvoja ja ilmeitä.

 Toisia olen piirtänyt piirtopöydällä ja toisia
suoraan paperille ja sitten vielä toisiin koneella jotain lisännyt...
Mutta lopputulos on nyt tässä...osa niistä.
Nyt haluaisin kuulla teidän mielipiteenne, onko ihan lyttyynlyötyjä, vai onko jotain toivoa vielä heillä, tai mulla?
Kertokaa oma rehellinen mielipiteenne näistä?

23 kommenttia:

 1. Hyvin olet saanut kasvoille ilmeet. Minusta ne ovat hyviä.

  VastaaPoista
 2. Itse piirrän etupäässä vain naisen päitä ja joskus yritän hahmotella jotakin esimerkiksi hevosta (joka on vaikea) eli olen pelkästään raapustelutasolla, mutta tuo toiseksi alimmainen kuva oli minusta kaikista kaunein ja "kypsin", toisaalta eri tekniikoilla saa ja tulee ihan erilaisia, joten muut voivat nähdä nämä aivan toisinkin? Jotenkin näistä kuvista kurkisti kuitenkin Harakka ihan itse???

  VastaaPoista
 3. Olipa hienoa, että laitoit töitäsi tänne. Nämä ovat tosi hienoja, ilmeikkäitä. Kahteen viimeiseen ihastuin erityisesti, niissä on erityistä herkkyyttä, mutta on ensimmäinen parikin hieno. Kolmanneksi viimeinen taas hauska. Jokaisessa on omat erityispiirteensä.

  Nyt rohkeasti vain lisää, kovasti kannustetaan, eikä yhtään lyödä lyttyyn, taputetaan kannustavasti ja rohkaisevasti. Ja tämä on rehellinen mielipiteeni.

  VastaaPoista
 4. kauniita kasvoja, seesteisiä ilmeitä. Tuo ihmeessä lisääkin kuviasi, kiva niitä katsoa kun omna taito piirtämiseen on nolla.

  VastaaPoista
 5. Hienoa kun laitoit kuviasi tänne! Oikea meininki. Näytille vaan kaikki. Mielestäni jos parhaansa yrittää, niin huonoa työtä ei ole olemassakaan. (näin itseäni lohdutan). Ei ole olemassa yksiä oikeita kasvoja tai yhtä oikeaa tapaa.

  Sinä olet luonut kasvoihin ilmeet. Se on tärkeää. Minä en pysty arvostelemaan kenenkään taidetta, siihen ei ole kykyjä, mutta tykätä voin ja näistä tykkään. Toiseksi viimeinen mustatukka on erikoisen ilmeikäs, hiuksissa valo leikkii. Ja ehdoton suosikkini on punapuseroinen töyhtötukkatyttö! Se on ihana! Veikeä, arvoituksellinen ilme.

  Jatka edelleen Harakka. Harjoitus tekee mestarin. Itsekin piirtelen kaikenlaista, vaikka en oikein osaa mitään. Sinä kyllä jo osaat, joten lisää vaan!!! Oikeesti!!

  VastaaPoista
 6. Jatka vaan piirtämistä. Silmissä on ilmettä ja varsinkin viimeisessä kuvassa, silmät ovat upeat ja muutenkin siinä on kaunista herkkyyttä ja vahvuutta sopivasti, todella kaunis.

  VastaaPoista
 7. Hienot ovat kuvasi. Olet sinä kyllä taitava! Kasvot on vaikea piirtää, (kun minäkin niitä olen harjoitellut) että saa ilmeikkäät ja sinun kuvat ovat ilmeikkäät. Ylinnä sisarukset ja alin surumielinen, erikoishuomioni heille. Kaikki muutkin tytöt ovat taitavasti tehty. Jatka vaan piirtämistä. Sinulla on siis piirtopöytä, se on varmaan hyvä ostos. Kiitos kun esittelit piirroksesi. Mukavaa viikonloppua ja kohta on Vappu!!! :)

  VastaaPoista
 8. Kiinnitin huomioni ensinnä silmiin ja niiden ilmeissä, varsinkin viimeisen kuvan, olet onnistunut tosi hyvin. Persoonallisia kasvoja kaikki.
  Harjoitus tekee mestarin ja mestaritkin harjoittelevat ja sinä olet kadehtittavan pitkällä piirtämisharrastuksesi kanssa.

  VastaaPoista
 9. Hienoa, että olet laittanut piirustuksiasi meidänkin ihailtavaksi.
  Minun suosikkini on tuo toiseksi viimenen tumma kaunotar.
  Mukavaa jatkoa sinulle hienossa harrastuksessasi.

  VastaaPoista
 10. Taidekriitikko kun en ole, niin nautiskelen. Jos nämä ovat aikajärjestyksessä, niin kehittyminen näkyy. Viimeinen on oikein hyvä!

  VastaaPoista
 11. Hienoja töitä, Harkka;DD

  Pidin eniten noista kahdesta alimmasta.<333

  VastaaPoista
 12. Mielestäni nämä ovat selkeitä ja mielenkiintoisia. Et sorru piperryksiin vaan teet selkeitä.Pidän erityisesti toiseksi viimeisestä, siinä on jotain vetoavaa..? Kaikissa on kuitenkin Sinun oma jälki,niistähän aina taiteilijat tunnistetaan. Jatka vaan, tee sarjoja ja niille tarinoita. Tarinankertoja kun olet parhaasta päästä :-)
  Onpa kiva että laitoit tänne että saadaan ihailla niitä, sinun omia töitä.Tahtoo lisää!

  VastaaPoista
 13. Juuri ilmeen ja tunteen saaminen piirrokseen on kaikkein vaikeinta, sinä olet onnistunut hienosti siinä, näissä on kaikissa hyvin elävät silmät, arvoituksellinen, odottava, hieman surumielinenkin ilme. Tyylejä on monenlaisia,jokainen tekee tavallaan, makuasia katsojalle. Tykkään varsinkin ekan kuvan graafisuudesta ja tunnelmasta ja vikan maalauksellisuudesta.

  VastaaPoista
 14. Taiteilija on tuonut pohjattomasta kapsäkistään hauskoja persoonakuvia esille.
  Pitkäkaulaisen tytön velmut silmät on hauska vähän niinkuin itselläsi profiilikuva.

  VastaaPoista
 15. Piirtäminen itsessään on niin ihanaa, ettei sinun kannata kysyä muiltä mitään, vaan jatkaa harrastustasi edelleen. Samaa aihetta käsitellessä varmuus lisääntyy ja tulos on aina vaivan väärti. Iloisia hetkiä hyvän harrastuksen parissa toivoo Kaanon!

  VastaaPoista
 16. Peikon miälestä ne näyttävät ihan siltä miltä pitääkin. Harjoitteleminen auttaa tulemaan taitavaksi, luulee tää.

  VastaaPoista
 17. Johan olet taitava Hienoja kuvia olet piirtänyt Toivottavasti laitat jatkossakin lisää
  Hyvää vappua sinulle

  VastaaPoista
 18. Kiitos teille ihan oikein tosi paljon!
  Kiitos niin rohkaisevista ja kannustavista kommenteistanne, että haluaa piirtää lisää, kiitos!
  Ootte ihania kaikki!

  VastaaPoista
 19. Kaikki ovat omalla tavallaan puhuttelevia, mutta rakastuin tähän alimmaiseen, sillä on niin kaunis sielu.

  Ehdottomasti jatkat ja piirrät, vain piirtämällä oppii. Valokuvantarkasti piirretyt kuvat ovat nopeasti katsottu. Omintakeisesti omalla käsialalla piirretyt ovat sielukkaita ja eläviä :-)

  VastaaPoista
 20. Voi, olen ihan kateellinen!

  Itsekin harrastin ennen muotokuvien piirtämistä, mutten ole tehnyt sitä enää vuosiin, tai vuosikymmeniin. En varmaan enää osaisikaan. Tuli mieleen, kun osallistuin nuorena Suosikki-lehden muotokuvakilpailuun. Piirsin George Harrisonin kasvot lyijykynällä, ja sain kunniamaininnan. Olin ylpeä siitä! Tämä tapahtui joskus 1969 tai -70.

  Ovat hyvin tehtyjä! Kannattaa todellakin jatkaa!

  VastaaPoista
 21. Kuinka puhuttelevia muotokuvia. Heille tekee mieli heti kertoa vaikka mitä - myös salaisuuksia, niin eläväisiltä he näyttävät. Rehellinen mielipiteeni: kiitos heistä, sinusta! Toivotan hienoa jatkoa taiteen parissa :). Olet lahjakas.

  VastaaPoista
 22. Kiitos teillekkin AinaHilta, Laali ja Lastu:
  Kuinka se onkaan niin kannustavaa kuulla, kun jostain tekemästään tykätään.
  Se kannustaa jatkamaan!
  Kiitos teille oikein tosi paljon!
  Piirtäminen on aina ollut mulle tärkeää, jo nuoruudesta lähtien, tai oikeestaan lapsesta lähtien.
  Mutta sitten välillä se piirtäminen vaan jäi, kun lapset syntyivät ja kasvoivat... Oli työ, mikä vei paljon omaakin aikaani.
  Mutta nyt, kun olen sairaseläkkeellä ollut, niin olen taas alkanut piirtää, ja se on jotain aivan ihanaa!
  Kiitos teille jokaiselle!

  VastaaPoista