perjantai 24. huhtikuuta 2015

TÄNÄÄN AJELULLA ja kirppareilla.

Mies vei ajelulle tänään, ja poikettiin Harjavallan kirppareilla ja vielä Peipohjassakin.
Siinä  matkalla sattuikin yhtä ja toista.
Eli tässä heti yksi sellanen.
Puput menivät meidän edessä pitkänkin matkaa tiellä hyppien, edestakaisin toistensa kimpussa, eli jonkinlainen kevätvillitys niillä oli päällä.

 Sitten huomattiin, että auto siellä tuli vastaan aika kovalla vauhdillakin vielä....puput eivät huomanneet yhtikäs mitään, koska eivät meitäkään huomanneet.

 Siinä viimeinen kuva, jonka niistä sain, pikkasen ennen, kuin hyppäsivät sivuun, siittä meidän edestä pellolle, meillä onneksi oli hiljainen vauhti.


Kuvat ovat tosi  huonoja, mutta laitan kuitenkin tänne...sillä on tilannekuva, josta puput selvisivät tosi viimehetkellä!
Mulla sattui olemaan kamerassa makrkokuvaus päällä ja valotusjutut päin prinkkalaa.
Mutta näette, että melkein tuli kaksi kuollutta pupua, mutta Luojan kiitos, selvisivät hengissä!
 Sitten tultiin peltoaukealle, jossa olikin näitä ihania lintuja!
 Nämä olivatkin ekat tämän kevään kurjista, joita olen nähnyt.
 Kuviakin tietty niistä otin, mutta eivät auringon puutteesta oikein onnistuneet, ja vähän tietty kaukanakin olivat mun kamerallani ottaa. Liikaa tsuumailin, olisi pitänyt ottaa vaan pienemmällä tsuumilla, olisi varmaan onnistuneet paremmin..Mutta innostuin liikaa, hi


 Mutta näette kuitenkin, etten palturia jutellut.

Olette varmaan jo kaikki tämän kevään kurjet nähneet, ettei se nyt niin suuri juttu teille ole, mutta mulle oli, koska en kurkia ole pitkiin aikoihin nähnytkään.
 Vielä pieni loikkaus metsän reunaan ja sieltä löysin myös valkovuokkoja.
 Olivat vähän viluisen näköisiä, vaikka aurinko aina välillä hetken näyttäytyikin.
 vähän kuin olisivat halunneet piiloutua.
Tänäänkin meinaan kävi aikamoinen tuuli, ja ei ollut mikään lämmin keli, vaikka asteita mittarissa kuitenkin 8 astetta.
Hyvää huomista lauantaita teille kaikille!

15 kommenttia:

 1. Hih, mitkä kuvat. Kysyisin vain, että millä opilla saat auton pysähtymään kuvauksen ajaksi. meidän autossa kun ei ole jarruja? ;D

  VastaaPoista
 2. Hyvä, että puput selvisivät. Kurkikuvista suosikkini on neljäs kuva! Valkovuokot ovat tosiaan vähän viluisen oloisia, eikä ihme, niin kovasti tuullut viime päivinä.
  Hienot kuvat!! Mukavaa lauantaita sinullekin.

  VastaaPoista
 3. Voi pikku pupuset , kauniit kurki kuvat, täällä en ole vielä valkovuokkoja nähnyt. Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 4. Hienoja kuvia! Miten satutkin saamaan noin hyviä kuvia. Pupuressut ovat niin keväthurmassa, että jäävät helposti auton alle:-(

  VastaaPoista
 5. Kivoja kevätkuvia! Kurkia olen minäkin nähnyt ja jänöjä, mutta en valkovuokkoja. Taitaa jäädä näkemättäkin. Mutta kevät on ihanaa!

  VastaaPoista
 6. Hauska seikkailu luonnon parissa! Se osaa aina yllättää :) Kurjet ovat vielä näkemättä, samoin valkovuokot. Kangasvuokkoja olen yrittänyt metsästää heikoin tuloksin. Ehkä tänään pitää taas koittaa uudelleen. Ehkä.

  VastaaPoista
 7. On hyvä pitää kameraa mukana ei koskaan tiedä mitä kivaa kuvattavaa löytyy,tuon ohjeen kun muistaisi itse :) Kivoja kuvia ja kurjet komeita.Hyvä kun laitoit kaikki ihailtavaksi.

  VastaaPoista
 8. Eilen oli mummelipäivä ja matkalla äidille näimme valkovuokkoja oikein suuria mättäitä. Ovatpa ne aikaisessa tänä vuonna. Hienoa kun sait niin lähikuvia. Tosi kauniita!
  Kurki-kuvasikin ovat tosi hienoja, mitä turhaan vähättelet. Oikein hyvin näkyy, kuinka komea lintu kurki on. En ole tänä vuonna nähnyt kuin kaukaisen kurkiauran, sekin tosi pieni, ääni sentään kuului. Monta vuotta siitä on, kun olen viimeksi nähnyt noin läheltä. Onneksi sentään kerran, että sain lintukuvakokoelmaani kuvia.
  Pupuilla oli muuta mielessä kuin autot! Ja ne ovat siitä kummallisia, että ne juoksevat auton edellä suoraan pakoon, vaikka yhdellä loikalla pääsisi ojaan piiloon, mutta, ei eteenpäin vain kovin.
  Mitäs kirpputorilta ostit?

  VastaaPoista
 9. Kauniit vuokkokuvat ja hassut puput :)

  VastaaPoista
 10. Onneksi puput selvisivät hengissä. Se on tuo keväthuuma vaarallista.

  VastaaPoista
 11. Kevät saa puputkin varomattomiksi. Kauniita valkovuokkokuvia! Täälläkin ovat kukintansa aloittaneet, äitienpäiväkukkaset.

  VastaaPoista
 12. It was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.

  VastaaPoista
 13. Kiitos taas teille kaikille kivoista komenteistanne.
  Ja Aina, ei se meilläkään aina toimi, mutta pitää tietää vain se oikea hetki, hi!
  Hannele, onnea sinne haikarasta, nyt sitten me onnelliset vain ootellaan!

  VastaaPoista