keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

9 INSPISTÄ 7/9 ja 8/9

Nyt muistellaan mennyttä, seitsemään teemaan mahtuu paljon luovuutta, monta uutta tapaa, tyyliä ja tekniikka.  Uusia ideoita olemme toisiltamme saaneet ja toisinaan luovuutta on riittänyt yli oman tarpeen, toisinaan jäänyt hieman kesken.  Uusia ideoita on tehnyt mieli kokeilla, mutta ne ovat jääneet odottamaan sopivaa aikaa. Se on nyt!

Teema touko- kesäkuussa on:  9 INSPISTÄ 
mitä tekisi mieli tehdä, mitä ei ehtinyt aikaisemmin tehdä, mitä olisi kiva kokeilla.Tämän  ekan työn teinkin Jag på Ekholmein innostanana.
 Tässä alkuperäinen kuva työstäni.

 Ihaillut olen hänen töitään ja koitin samalla tekniikalla tehdä tämän työn, mutta ei voi edes yhtään verrata hänen töihinsä.

Mutta tämä on nyt mun työni, hi!


 Sitten nämä kolme työtä tein akryylivärein.
Idean sain netisssä surffailusta, mutta en yhtään muista, missä tämänkin näin vähän samanlaisen jutun.
Mutta mä tein tästä omanlaiseni kuitenkin, hi!
 Ensin laitoin pun, sinistä, vihreää ja keltaista väriä paperille tuubista puristaen..jonka jälkeen laitoin paperin siihen päälle ja kelalla painelin päälle, että värit sekoittuivat.


Sen jälkeen otin hammastikun ja pumpulipuikon, joilla piirsin värien päälle kukkia ja lehtiä.
Ja taas paperi päälle ja kelalla painellusta, ja tässä siten onkin se lopputulos.
Ihmeesti jäikin siinä ne hammastikun ja pumpulitupon piirrokset  jotenkin erikseen.

Tätä juttua pitäisi vielä enemmän harjoitella, eli nämä olivatkin sellaset harjoituskappaleet, mutta laitan nyt kuitenkin tänne Teemataiteeseen  nämäkin...ajanpuutteen vuoksikin pikkasen.

Ehkä kuivui liian nopsaan tämä väri, pitäisi kehitellä, että ei kuivuisi niin pikaisesti, jos laittaisi värien joukkoon vaikka öljyä, auttaiskohan se?

Allaolevasta kuvakkeesta kliikkamalla lisää inspiksiä:
http://teemataide.blogspot.fi/

22 kommenttia:

 1. Tekniikkaasi sopisi hyvin painoväri, se ei kuivu niin nopeasti. Kun varsinaiseksi työksi tuleekin se paperi, mitä kelasit, niin siten syntyy monotypia, eli painotyö, joita tulee vain aina yksi samanlainen. Paljon tässä on nytkin samaa tunnelmaa. Hienoja värisekoituksia ja muuta.
  Minullakin on menossa pari Jag på Ekholmenin vaikutteista työtä, kunhan ehdin laittaa blogiin. Tultiin tänään kotiin. Meren rannalla oli kaunista ja aurinkoista ja hienot näköalat, mutta koti on aina koti. Nyt täytyy keskittyä taiteilemiseen, että saa haasteen tehtyä.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania "kokeiluja" sinulla. Tuossa Uuna jo sanoikin, painovärit, eli grafiikan painoon tarkoitetut värit eivät kuivu niin nopeasti. Sateista, mutta leppoista kesänjatkoa sinulle taiteesi parissa :-) Kyllä se kesä tulee, kun odotellaan kärsivällisesti.

  VastaaPoista
 3. Niin kaunista. Tuokin olisi mielenkiintoinen tekniikka kokeilla.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania töitä olet taiteillut. Mielenkiintoisia tekniikoita. Tätä jälkimmäistä tekniikkaa voisi kyllä kokeilla.
  Iloista päivää ja hyvää vointia .-)

  VastaaPoista
 5. Kyllä sinun työsi ovat kauniita ja ilmeikkäitä. Tuota alinta itsekin teen akryyliväreillä monta kertaa tulee kivaa jälkeä ja aina erilaista.

  VastaaPoista
 6. Kauniita, ensimmäisestä tykkää etenkin!!
  Taitavaa työskentelyä.

  VastaaPoista
 7. Hieno tuli käsittelemästäsi kukkasesta. Jag på Ekholmen sai töillään heräämään todellisen kiinnostukseen kuvankäsittelyyn, minäkin ajattelin että lomallani ehkä ehdin opetella jotain alkeita, saapas nähdä.
  Kiva kun teemassa tulee paljon uusia ideoita esille. Akryylivärit kuivuu tosi nopeaan, hyvin onnistuit silti vielä piirtämäänkin. Lasilevyltä voisi painaa paperiin samalla tavalla. Minä tykkään noista ekoista, missä värit eivät vielä ole niin sekoittuneet.

  VastaaPoista
 8. Hieno penslaus syntyi manipuloinnilla.
  Persoonallista upeaa työskentelyä on taiteesi.

  VastaaPoista
 9. Keltainen kukkasi on ihana ja mielenkiintoista ja kauniita painotöitä, kokeiltavia inspiksiä tulee koko ajan lisää.

  VastaaPoista
 10. Todella kauniita töitä. Olet taitava.

  VastaaPoista
 11. Hauska tekniikka jota olisi kivaa kokeilla!!!olisi niin paljon kokeiltavaa.Akryyli kuivuu aika nopeasti.Kauniit työt. Kohta ollaan heinäkuun taiteet tehty.Mukavaa loppukuuta sinulle.

  VastaaPoista
 12. Taas olet kokeillut rohkeasti erilaista tekniikkaa. Minusta nämä kaikki ovai onnistuneita ja taidolla tehtyjä. Minä vaan junnaan samaa tekniikkaa, mutta kun kerran olen päättänyt tehdä tuon kasvosarjan tänä kesänä, en siitä nyt luovu. Katsotaan mitä seuraava haaste tuo tullessaan :-)

  VastaaPoista
 13. Aika jännä tekniikka, ainakin kivan näköistä jälkeä syntyi.

  VastaaPoista
 14. Kyllä sinä olet taitava Hienot kuvat :)

  VastaaPoista
 15. Tuo kukka suorastaan hehkuu aurinkoa!

  Mielekiintoinen tekniikka tuossa alemmassa, pitääkin joskus kokeilla.

  VastaaPoista
 16. Voi kiiitos teille jokaiselle, kun jaksatte mulle aina kommentoida, kiitos!

  VastaaPoista