sunnuntai 24. helmikuuta 2013

KALENTERI haaste

Tanya d` Arc blogissa on Kalenterihaaste

Päätin myös ottaa siihen osaa, vaikka harjoittelen nyt vasta näitä kuvioita.
Mutta jos ei ole zentanglea, niin jos sitten vaikka sekaan tuleekin doodlingea, niin eihän se haittaa. Jotain kuvioita kuitenkin, ja hauska on tehdä.

Tein nyt valmiiksi äkkiä alta pois tammikuun ja helmikuun sivut. (Koko sunnuntaipäivä, hi!) Mieskin jo ihmetteli, että mitä ihmettä oikein väsään, hi!
Sitten ehdin paremmin paneutumaan maaliskuuhun. oppimaan enemmän kuvioitakin.
Löytyi kierrevihkokin sitä varten, vaikka on vähän pieni, mutta taidan vaihtaa ruudukkoa seuraavaan kuukauteen ehkä vähän pienemmäksi, niin mahtuu kuvioita enemmän ja erilaisestikkin.
Mutta nyt tässä on omani haasteeseen:


15 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihanat kalenterit!! Minunkin on mentävä kauppaan ostamaan sopiva vihko allakan tekoa varten. Eihän näistä zentangleista tai doolingeista vielä mitään älyä, mutta lieköpä se niin tarkkaa. Tasan kaavoissa pysyminen on rasittavaa :-D

  VastaaPoista
 2. Ihania! Ei voi muuta sanoa! Olet sinä taitava!

  VastaaPoista
 3. Kiva kun tulit mukaan! Kerrassaan upeat kuukaudet sait aikaan. Nämä tosiaan vievät aikaa, eikä millään meinaa malttaa lopettaa, ennen kuin tulee valmista. Sinulla on sommittelijan silmää. Tykkään näistä tosi paljon. Eikä se haittaa yhtään, vaikkei kaikki kuviot olisikaan niin tangleja. Doodlen on oikein hyviä. Niitä käyttelen itsekin näissä, sillä joka paikkaan ei sellainen yksittäinen monotoninen kuvio välttämättä ole se paras tai kaunein vaihtoehto. Kukat yms. kuviot elävöittävät kalenteria kivasti. Tykkään myös, kun käytät rohkeasti isoja kuvioita kalenteriosan taustalla. Taidan napata sinulta vinkin ja kokeilla itsekin jonkin kuukauden yhteydessä... :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit kalenterit piirsit.
  Huomasin myös netissä surfaillessani hiljattain zentangle ja ihastuin.
  Piirtelinkin jo seuraavaan mandalaan zentanglea mukaan.


  Kiva haaste on tämäkin.

  VastaaPoista
 5. Taas jännä haaste! Pitäisiköhän minunkin kun alan virkistyä jo. Se oli kai kevätväsymystä tuo kahden viikon laiskotus ja haukotus..;-)

  VastaaPoista
 6. Kylläpä oletkin hienon kalenterin tehnytkin. Uudenlainen piirustustyyli on tullut kuvioihin.

  VastaaPoista
 7. Hyvin tehty, onnea Harakka.<33333

  VastaaPoista
 8. Olet ollut ahkera ja tehnyt hienot sivut. Minä olen ollut samoissa puuhissa, mutta tammikuu on vieä tekemättä, minä kun "elin" helmikuun kaikki päivät, eli tein niihin pikkuzentangleja. Eivät ne kaikki taida oikeita olla, mutta sinne päin.
  Olet hienosti kuvioinut kalenterisi, erityisesti pidän tammikuun "torvesta" joka levittäytyy alas. Reunoissa on myös hienoja juttuja kummassakin.
  Maaliskuuta on sitten kiva tehdä, kun on enemmän aikaa. Nyt meni vähän urakkahommiksi :-D

  VastaaPoista
 9. Ihania kalentereita teit! Kaunis ruusu koristaa helmikuuta.

  VastaaPoista
 10. Tykkään! Kauniita, ja kiva kun olet käyttänyt värejä.
  Ruusu on mielestäni vaikea piirtää, olet onnistunut siinä hyvin.

  VastaaPoista
 11. Kivoja, olet tosiaan taitava :) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 12. Tosi hienoja! Sinähän vasta taiteilija oletkin :)

  VastaaPoista
 13. Ihanat kalenterisivut Harakka:)) saan joulupukilta aina Martta Wendelinin kalenterin. siitä syystä varmaan heti silmissäni yhdistin tuon edellisen postauksen enkelitytön ja kalenterisivut. Wendelinillähän on aina yksi iso kuva etulehdellä ja sen alla kalenterisivu. Luulenpa et saat mahtavan vuosikalenterin itsellesi:))

  VastaaPoista
 14. Kiitos teille jokaiselle taas erikseen. Ja ilman muuta Maireanna tulet mukaan!
  Tämä on kivaa puuhaa ja aika menee kuin siivillä näitä tehdessä!

  VastaaPoista