lauantai 23. elokuuta 2008

Tänään muutettiin23.08.-08

Tytön tavarat Jyväskylään,ja onneksi meitä suosi hyvä ilma,ja aurinko,se olisi ollut tosi kurjaa,jos oltais jouduttu vesisateessa kantaan tavaroita,mutta nyt oli ihan kiva ilma muuttaa,kun ei ollut liian kuuma,eikä satanut vettä.
Niin,siinä kyllä tuli kuuma,kun kaikki oltiin raahattu kolmanteen kerrokseen,eli aika ylös,ja painaviakin,että tuli kuntotesti siinä samalla tehtyä,eli huono,!mun kohdallani!
No tytön kaveri on voimakas,ja jaksoi kantaa vaikka mitä!mikä olikin ihan hyvä,kun me "vanhat" ei enää jaksettu,niin kuin noi nuoret!
Nähtiin sitten tytön kämppäkaverikin siellä samalla,saa sitten nähä,tulevatko toimeen..koska tuntui pikkasen siltä,että siivouspuoli oli jäänyt melkein kokonaan tekemättä kesänajalta,ja sitä ennenkin...Mutta tytöllä on siellä viikko aikaa siivota,kun koulupäivät ovat kuitenkin lyhkäsiä näin alkuun.
Mutta muuten oli kämppä siisti,siis tytön huone,oli vaihdettu justiinsa nytten uudet tapetit,ja nyt siellä laittettiin uusia keittiökaappeja,kun siellä oltiin.
Mutta kyllä he varmaan toimeen tulevat,uskon niin.
Ainoo paha puoli on,kun tytön huoneesa ei ole lukkoa,mutta toivon,että senkin kaa pärjätään,sitten jos tulee jotain kommelluksia,niin pitää sitten isännältä pyytää lukkoa oveensa.Nykyään kun ei koskaan tiiä kehenkään luottaa,eikä uskallakkaan,ennnenkuin oppii tuntemaan toisensa.
Toivon,että tytöistä tulisi ystävät toisilleen,vaikka mun tyttöni on kuitenkin aika paljon nuorempi.Mutta eihän se ikä mitään tossa iässä tee,ystäviä voi olla ,vaikka ikäeroa olisikin paljon.

8 kommenttia:

 1. Se on kova muutos etenkin äidille, kun lapsi lähtee. Etenkin kun viimeinen lähtee. Nyt kannattaa vaan opetella nauttimaan rauhasta, sillä sekin on toisaalta tosi ihanaa.
  Voi sinua, vielä tuollaisen muuttourakan jälkeen olet jaksanut tänne laittaa vaikka mitä. Ei me lukijat karata, vaikka yksi päivä väliin jäisikin.

  VastaaPoista
 2. Siinä olet oikeassa,että sen viimeisen lähteminen maailmalle tuntuu kaikkein pahimmalta,tulee tyhjä aukko,mikä pitää sitten koittaa täyttää jotenkin,mutta eiköhän se onnistu,ajan kaa.
  Mutta me lähettiin jo aamulla aikaisin sinne,oltiin kotonakin jo viiden jälkeen, ja ihmekyllä,en ollut ees väsynyt!

  VastaaPoista
 3. Äiti on aina äiti; lapset ovat mielessä, ovatpa he silmien alla tai jo pois muuttaneet. Olen vilkuttanut kolmelle lapselleni 'hei, hei' ja 'tervetuloa' taas käymään. Joku on lohduttanut että kasvatus on onnistunut jos lapset osaavat irrottautua lapsuuskodista ja lähteä omilleen. Silti, minkäs sille voi, että haikeus valtaa välillä mielen. Mutta nautitaan myös uudesta vaiheesta, jolloin aikaa on esim. harrastuksille toisin kuin ennen.

  VastaaPoista
 4. anonyymi:justiinsa minä heräsin puolikuusi aamulla,ja kaiken kukkuraksi olin vielä pirteäkin,ja oli oikein kiva lähtee katsoon tytön kämppää.
  lastu:Olen samaa mieltä sun kanssasi siittä,että äiti on aina äiti,ja ne lapset ova aina mielessä,vaikka ei silmissä aina olekkaan.Mutta onneksi mä saan sellasen pehmeen alun kodista pois muuttoon,kun nyt eka vuoden tyttö tulee melkein joka viikonloppu käymään,edes yhdeksi yöksi kotiin.Mutta väkisinkin niitä muksuja aina murehtii,vaikka aikuisiakin ovat jo,koska niille ei soisi mitään pahaa sattuvan.

  VastaaPoista
 5. Eikös hän jo asunut vuoden poissa kotoa. Juitenkin saat hänet vielä pitää. Eräs äiti menetti tänään lapsensa kolarissa.
  Pirjo

  VastaaPoista
 6. Kirjoitusvirhekin tuli mukaan. Pitäisi lukea kuitenkin.

  VastaaPoista
 7. anonyymi:asui ja ei asunut,joka päivä nähtiin,ja oli tossa lähellä,ei ollut kaukana!
  Senkin tiiän,että varmaan moni äiti menettää lapsensa tänäänkin,mutta se olisikin sitten se kamalin asia!

  VastaaPoista