maanantai 25. elokuuta 2008

Tänään tein


Ensimmäistä kertaa soijarouheesta "jauheliha" kastiketta!
Ja ihme kyllä,se olikin ihan hyvää,ja jos en olisi tiennyt,että oli soijaa,niin olisi mennyt jauheliha kastikkeena ihan tosta vaan!
Mutta en olisi uskonut,että on vielä ihan syötävääkin,ja pienempikin annos olisi riittänyt kahdelle ihmiselle,kun laitin 2dl sitä rouhetta,niin meille olisi yksi ihan hyvin riittänyt.
En muista,kuka tätä kertoi mulle,tai sitten olen lukenut lehdestä,tästä soijarouheesta,ja siitä,että saa huomattavasti halvemmallakin ruuan,ja on terveellistäkin vielä,ja sydänystävällistäkin!
Mutta nyt kokeiltuani tätä,niin nyt aion kokeilla soija paloja seuraavaksi.
Nämä on siittäkin hyviä,kun muksut aina joskus tuo kavereitaan syömään,niin joku ei syö lihaa,niin tästä soijasta sitten vaan kaikille,saman asian näköjään ajaa..
Mulla on siinä ruoka lautasella myös punajuuria uusia sellasia,keitin vaan,ja nam,kun ovatkin todella hyviä,ja vatta toimii!

4 kommenttia:

 1. Sitä on sitten taas syöty ruhtinaallisesti. Mulle vaan ei noin pieni annos riitä ;)

  VastaaPoista
 2. Pitäisikö kokeilla?

  VastaaPoista
 3. Minä kokeilen ilman muuta. Mutta kauhea nälkä tuli, kun katsoi annostasi. No, kello alkaa olla yksitoista, kai meiltäkin jotain löytyy, vai pitäisikö lähteä kauppaan.

  VastaaPoista
 4. marjukka:No tämä on tällanen mallilautanen,ei mullekkaan noin vähä riitä,vaikka pitäisi kyllä!
  vapulis:Kokeile ihmeessä,on ainakin tosta rouheesta tehty tämä kastike todella maukasta,ja ihan kuin olisi jauhelihaa syönyt.
  leijonainen:hyvä,jos kokeilet,siinä ei mitään niin paljon häviä,ja nämä sopii sellasille justiinsa,kuka ei lihaa syö,kun nykyään heitäkin on todella paljon.

  VastaaPoista