tiistai 19. elokuuta 2008

Tänään päivällä19.08.-08

Käytiin siivoomassa tytön ja hänen sulhasensa entistä kämppää,eli sulhanen on jo muuttanut ikaalisiin,ja tyttö sitten menee syyskuun alussa Jyväskylään yliopistoon opiskeleen.
Nyt sitten ensi lauantaina on sitten Jyväskyläreissu tulossa.Viedään kaikki tytön tavarat sinne,ja käydään sitten vähän muutenkin tapaamassa,hänen kämppäkaveriansa.
Mutta siellä kun tänään siivoiltiin,niin oikeen laittoi miettimään,että kyllä vuoden aikana tulee ihmisille tosi paljon turhaa krääsää haalittua kotiin,,,
Eli jos joskus me tästä omakotitalosta pois muutetaan,niin monesta jutusta pitää luopua,kun meillä on sellanen vintti!!mikä joskus on hyvä,kun sinne voi tavaraa viedä,mutta sitten kuitenkin se on vähän sellanen kaatopaikkakin ,sinne viedään kaikki melkein,mitä ei malta pois heittää!
No,nyt kuitenkin tytön vanha kämppä on siivottu,olisihan tyttö sen itekkin voinut tehä,mutta on päivät töissä,ja me vapaalla,niin päätettiin vähän jelpata.
Mutta nyt meen katsomaan,mitä täällä muut ovat saaneet aikaan...

4 kommenttia:

 1. Kiva kun olitte auttamassa. Ainakin nuorille tuo siivous on vähän sellaista vaikeaa. Mutta tuosta vinttijutusta mun piti kirjoittaa: meillä oli edellinen talo sellainen tosi suuri vanha talo. Siellä oli ihana vintti ja arvaa kerättiinkö me vintti niin täyteen, että kun muutimme tähän uuteen taloon, jossa ei ole vinttiä, olimme aivan pulassa. Siitä on parikymmentä vuotta aikaa, eikä silloin ollut vielä kirpputoreja eikä muutakaan. Mies ajoi pakettiauton yläkerran ikkunan alle ja sitten heiteltiin ylhäältä ikkunan kautta kolme pakettiautokuormallista kaatopaikalle. Voi hurja. Nyt ollaan yritetty olla keräämättä ihan kaikkea, jos vaikka joutuu vanhoilla päivillään kerros- tai rivitaloon.

  VastaaPoista
 2. Niin varmaan meidänkin pitää tehdä,jos joskus pois muutetaan,sitä ollaan kanssa monesti mietitty.
  Mulla on melkein joka vuosi ollut kirpputoripöytäkin,että aina joka vuosi on jotain lähtenyt poiskin,mutta sitä tavaraa aina vaan on jäljellä!

  VastaaPoista
 3. Ajattele, näin nopeasti sijoituksesi blogilistalla alkoi nousta. Edellispäivänä olit sijalla 18000 ja jotain, ja nyt olet sijalla n. 6500ja vähän päälle. Valtava nousu. Ja odotas kun muutama viikko kuluu. Ei ihan hukkaan mennyt tuo touhu. Sijoituksesi näet blogilistalta omalta kohdaltasi. Kun klikkaat lisätietoa tulee näkyviin kaikenlaista tietoa. Oletko käynyt katsomassa?

  VastaaPoista
 4. No,pitää myöntää,etten ole käynyt siellä katsomassa,osaankohan ees,kokeilin äsken,mutta en päässyt alkua pidemmälle,enkä löytänyt mistään,että lisätietoa,,no täytyy sitten uudellen mennä oikein ajan kanssa,josko löytäisin..
  Mutta kiitos kuitenkin sulle,että ilmoitit,että noin paljon on oma sijoituspaikkani noussut,on se vaan aika paljon sitten!

  VastaaPoista