lauantai 6. syyskuuta 2008

06,09,08

Tänään lauantaina, on meillä oikeestaan eka lauantai,kun kaikki lapset ovat jossain muualla,eli ollaan ihan kaksistaan...Mutta kun tää on niin ihmeellisen outoo,on niin hiljaistakin olevinaan...
Vaikka tyttö jo vuoden verran asui pois kotoonsa,mutta asui tossa kivenheiton päässä,ja kävi joka päivä kuitenkin koiraa lenkittämässä.ja muutenkin viettivät aikaansa täälläkin.
Mutta kaippa tähänkin tottuu,ja kuitenkin tyttö sieltä jo ensi viikonloppuna ainakin yhtenä päivänä kotonakin tulee käymään.

Mutta oltiin vanhimman pojan luona perjantai iltana kylässä,katsomassa heidän uutta vauvaansa,se oli sellanen pieni valkoinen koiranpentu,ja mä,tietenkin (hyvänä) blokkaajana jätin kamerani kotiin,kun muuten se on mulla AINA mukana,mutta mikähän muistikatko taas sitten oli mulle tullut,kun en ottanut sitä mukaani,,,harmitti!
Mutta toivotavasti nytten saan vielä aika pian siittä kuvan.

Mutta asiasta toiseen,katsoin eteisen ikkunasta ulos ,ja näin,että grillikatoksessa olisi ollut jotain kuraa tai jotain sellasta tullut laatoille paljon,ja ihmettelin,etä mistä ne nyt siihen oli tullut,mutta kun tarkemmin katsoin,niin se kura liikkuikin,,,mitä se on???
äkkiä katsoon,ja siellähän oli satojen ,jollei tuhansien lauma lentomuurahaisia!ja tavallisia pienempiä muurahaisia joukossa,kaikki meni sinne tänne,kamala kiire kaikilla näkyi olevan!
No,sitten äkkiä kamera paikalle,mutta,ei niitä oikeen voinut kuvatakkaan,kun olivat niin liikkuvaisia,koko ajan menivät jonnnekkin,ja siinä samassa huomasin,että niitähän on mun jalkojenikin alla jo,arvatkaapa,vietiinkö mua pois,eli lähikuvat epäonnistuivat eivät ole tarkkoja,mutta tällasta ei mun eteeni ole koskaan ennen tullut..
Lähettiin käymään hautausmaalla siivoomassa hautoja,niin,kun kotiin tultiin,oli kaikki jo poissa,ja kun menin oikeen tarkastamaan lähemmin,niin siellä oli tavallisia muurahaisia vaan enemmän,mitä yleensä on ollut,ja yksi lentomuurahainenkin löytyi ,kuitenkin vielä.Ja kaikki meni minne sattui,eli niillä oli jotain tapahtunut,kun kaikki olivat,kuin "pallo hukassa"
No nähdään sitte huomenna,onko lentomuurahaiset tullut takaisin,vai kävivätkö vaan täällä,mutta pitää ainakin muurahaismyrkkyä hankkia,jos aikovat meidän grillikatokseen pesiytyä...
Mutta laitan pari kuvaa niistä ötököistä tonne kuviini,vaikka ne eivät ole oikein hyviä kuvia,mutta näkee siinä kuitenkin pikkasen sen,että niitä oli paljon.
Tai ainakin sen,että millasia olivat,olivat tavalista muurahaista pikkasen isompia,,no kaksinverroin isompia...
Ja tuntui siltä,että niitä oli joka paikassa!

3 kommenttia:

 1. Lentomuurahaisilla oli joukko-orgiat pihassanne. Meillä on myös ollut muutaman kerran, mutta ei onneksi tänä vuonna. Yleensä ne kerääntyvät elokuun puolella.

  Kyllä ne tällä erää häipyivät, eikä tiedä missä ensi vuonna kokoontuvat. Ihme juttu. Joku viisas voi vaikka kertoa, mistä oikein on kyse.

  VastaaPoista
 2. Onko niin hiljaista, että aikakin täytyy siirtää viikolla eteenpäin.
  Terv. Pirjo

  VastaaPoista
 3. leijonainen:vai,että ihan joukkoorgiat,ja meiän grillikatoksessakin vielä..sellasetko ne oikeesti olivat?
  Anonyymi pirjo:Se on hyvä,kun aina palautat mut takaisin maanpinnalle,nytkin annoit mulle viikon lisää aikaa,,hyvä juttu!

  VastaaPoista