maanantai 29. syyskuuta 2008

Suklaakuorrutuksen (Vinkki)

Täytekakkuun sa tehtyä siististi ja kätevästikkin: laita suklaalevy umpinaiseen muovipussiin ja pussi niin kuumaan veteen, että suklaa sulaa.
Leikkaa muovipussin kulmaan reikä ja pursota suklaa siittä kakulle.

8 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä, tätä pitää kokeilla!

    VastaaPoista
  2. Pieni lisävinkki..
    Laita suklaan joukkoon ruokalusikallinen öljyä, esim, rypsi.. puristele hyvin sulan suklaan sekaan.. ja sitten pursottamaan...
    kuorrutusta on helpompi leikata, ei lohkeile.

    VastaaPoista
  3. Pieni lisävinkki..
    Laita suklaan joukkoon ruokalusikallinen öljyä, esim, rypsi.. puristele hyvin sulan suklaan sekaan.. ja sitten pursottamaan...
    kuorrutusta on helpompi leikata, ei lohkeile.

    VastaaPoista
  4. höh.. nyt se lähti kahesti... en tiiä onko nii hyvä vinkki sentään, että kahteen kertaan tartteis laittaa.. üü

    VastaaPoista
  5. Kiitos vinkistä!
    Tätä pitää kokeilla sitten taas kun suklaakakkuhimo iskee. Ja sen se tekee, ennen pitkää ;)

    VastaaPoista
  6. Kiitos vinkistä. Tuo on aina ollut ongelmakohtani. Ja varmaan tuo öljykin tekee hyvää.

    VastaaPoista
  7. vapulis ja mummo:se on varmaan kyllä hyvä vinkki, ja kun mummo vielä oman vinkin joukkoon laittaa, niin hyvä tulee, kiitos mummu!
    lastu:niin , suklaa kakut on niin hyviä; että on joskus aivan pakko tehä!
    aimarii: niin, se on kätevää, ja ei tahri joka paikkaa...
    leijonainen. Niin, se on näin helppoa, kun suoraan tulee sieltä pussista sitä sulanutta suklaata, ja sitten kun laittaa sitä öljyä vielä mukaan,niin ei kovetu liikaa,,kiitos mummu!

    VastaaPoista