maanantai 22. syyskuuta 2008

Laitan toisenkin

Kuvan, ja tulitikun, niin pääsette vähän arvioimaan korujen kokoa...Mä muistin,että olin tämän korun jo laittanut, mutta se on sitten hävinnyt taivaan tuuliin, mutta ei ole eka kerta, kun niinkin käy mulle! ja muillekkin aina joskus!

3 kommenttia:

 1. Kivoja piirroksia sinulla, tykkäsin linnusta joka lentää syksyn lehden perässä, ja pupusta. Meilläkin oli tuollainen jättihauki tänä kesänä, sitä syötiin pitkään ja hartaasti!

  VastaaPoista
 2. Tuo tulitikku on hyvä. Siitä saa suhteutettua koon. Hieno aarrelipas teillä, kun aina vaan riittää. Tuollaisen rahalippaankin kun saisi.

  VastaaPoista
 3. meripilvi:kiitos vierailustasi nyt ensin,mun sivuillani,et ole ennen käynytkään.Ja kiitos kehuistasi, tykkään piirtämisestä todella paljon, mun on monet kerrat pitänyt uudelleen aloittaa piirtäminen, mutta nyt vasta sain sen alkuun, ja leijonaisella on tähän asiaan oma osuutensa, jotenkin hän on mua tähänkin rohkaissut, antanut esimerkkiä!
  Mun mies on oikein kalamies, se rakastaa olla kalassa, ja olenhan mäkin siellä aina joskus mukana, mutta en koskaan saa mitään, kuin pikkusinttejä, harmittaa... Mutta tervetuloa meripilvi uudelleenkin mun sivuilleni, ja mäkin koitan löytää sun sivusi!!
  leijonainen:
  Niin, mäkin aattelin, että olisi pitänyt aiemmin jo se tulitikku laittaa, mutta nyt laitan aina, kun jotain sellasta kuvaan, ettei osaa arvioida muuten sen kokoo, ja niitä riittää vieläkin siellä tädin korulippaassa, mieli tekisi kuvata jo se aarrelipas, mutta olen päättänyt, että vasta sitten, kun kaikki korut siellä olevat olen kuvannut, niin sitten vasta kuvaan sen korulippaan,koruineen. Kaunis se on mun mielestäni kuitenkin, ja siksi se mua viehättääkin, olenhan harakka, kaikki kerään pesääni, mikä pikkasenkin kiiltää!

  VastaaPoista