torstai 25. syyskuuta 2008

Hämähäkillä on ollut (klikkaa kuvaa)Tosi paljon hommia, kun on kutonut moninkertaisen verkonkin!

4 kommenttia:

 1. Hämähäkin verkot ovat inspiroineet sinut kuvaamaan.
  Myös minä kuvasin seittejä eilisellä lenkilläni. Ihmettelin, miten paljon niitä oli ja toinen toistaan taidokkaampia. Yhtäkään en heenonut rikkoa, en ainakaan tahallani.

  VastaaPoista
 2. Hämähäkki on taitava kutoja. On sillä ollut urakka! Suuhun on murua saatava, pyydykset on huolella suunniteltava. - Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Minäkin kuvasin eilen verkkoja. Näkyvät niin ihanasti aamu-usvassa. Sinä olet saanut oikein helmiketjuja. Hienoja kun klikkaa isoksi.

  VastaaPoista
 4. aimarii:Niin, kyllä innostuin kuvaamaan niitä seittejä, kun menin aamupäivällä ulos, niin heti silmiin pisti ne seitit, oli vielä aamusumua, mitä nyt onkin ollut aika paljon, ja pitkäänkin aamuun, mutta kamera piti äkkiä hakea, ettei vaan helmet karkaa niistä seiteistä!
  Ja , taisinkin kuitenkin sitten onnistua ottamaan hyviäkin kuvia, koska mäkin ihmettelin sitten kun koneelle ne laitoin, niitä helmien määrää, enhän mä nähnyt niitä, helmiä pienempiä lainkaan, ennenkuin koneella vasta.
  Ja jäin itekkin ihmetteleen ensin niitä tuhansia helmiä, mitä niissä verkoissa oli!
  sisko:
  Kyllä siltä näyttää,että on taitelija lajissaan,ja hyvä sellanen vielä!
  Kiitos sulle ja hyvää viikonloppua sullekkin!
  leijonainen :
  eikö olekkin ihania vaan, ne hämysheikin tekeleet, ja vaikka mä pelkäänkin hämähäkkejä, niin oli kuitenkin kuvattava nämä seitit!
  Ja onneksi uskalsin,, vaikka kuvatessani, en onneksi nähnyt sitä hämähäkkiheikkiä!
  Munkin mielestäni on ihanan näköisiä ne lukuisat helmet, mitä niisä on!kiitos sulle!

  VastaaPoista