sunnuntai 14. syyskuuta 2008

14.09.-08

Mä sain tyttöä pitää lauantaista sunnuntaihin, tuntui hyvältä nähä tyttö kahden viikon jälkeen taas kotonakin.
Ja sulhanen myös tietenkin!
Oli muutenkin kiva viikonloppu, oli koko ajan vähän toimintaa, vieraitakin oli.
Eilen oli entinen miniä, laittamassa tytön koneelle jotain virusohjelmia, ja piti meiänkin koneeseen vaihtaa uusi kovalevy, mutta harmi, se olikin vääränlainen, eli uusiksi meni sitten se homma!
Muuten, eilen leivoin pullaakin, korvapuusteja, tein litran taikinasta, ja teki sitten kauppansakkin, mutta se on kiva, että maistui, kun sitä varten teinkin! Unohdin vaan blogiini ottaa kuvan, ja nyt melkein kaikki on syöty, ja loput on pakkasessa!
Tänään oli vanhin poikakin uuden koiransa kaa käymässä, ja laitan kuviakin siittä Jimpasta..
Mutta oli se kivaa nähä, miten meidän iso hurtta siihen suhtautuu, mutta häntä vaan heilui koko ajan, ja ei oikein tiennyt, että miten päin olisi, kun pikkukoira kylläkin ensin pelkäsi, mutta sitten olisi kyllä jo halunnut leikkiäkkin, ja hyppi Oton naamaan asti , koittiko purra?.. mutta Otto piti pintansa,ja oli rauhallinen, Jimppa,meni takakautta, kun Otto istui, ja siittä sain napattua kuvan, niin näette vähän koko eroa, Oton pääkin on pois kuvasta, mutta on siinä pikkukoira, ja sitten iso koira!
Sitten tuli aika lähteä viemään tyttöä junaasemalle,siellä hän seisoi,mun lapseni lähdössä maailmalle taas..onneksi hän on jo saanut kivan ystävän sieltä,ovat samalla "luokalla",Tai heillä on melkein kaikki kurssit samat,ja niin saavat luennoille ym,käydä yhdessä, tyttökin otti espanjan yhdeksi kurssiksi , niin nyt sitten molemmat opiskelevat sitäkin.Ja mikä kivointa,tyttö asuu melkein toisella puolen katua ,eli lähellä toisiaan asuvat, voivat kulkea yhessä, kun molemmat pelkää pimeetä, ja yksin liikkumista kaupungissa pimeellä aikaa.
No, vietiin tyttö sinne juna-asemalle, ja tultiin vanhaa tietä takaisin, kun piti mennä hautausmaalle katsomaan, oliko pakkanen vienyt kaikki kukat, mutta ihme kyllä, ei ollut vielä ainakaan vienyt!
Niin, siinä matkalla huomasin, kun oli jotain isompia lintuja joella, ja kuskikin pysähtyi ihmeen kiltisti, ja koitin ottaa niistä kuvia, mutta olivat tosi kaukana, kun sitten vielä menivät kauemmaksi, kun jossain ranalla haukkui koira, pelästyivät varmaan sitä, mutta otin kuvia, ja katottiin sitten kotona, mitä voisivat olla, niin kanadanhanhia varmaa olivat. No laitan kuitenkin niistä pari kuvaa, vaikka ovatki kaukaa otettu, mutta näkee siinä pikkasen, mitä ovat.
No, sitten mentiin vielä vanhaa tietä enemmän, niin siellä on se kalapatsas joen päällä, ja siitä tietenkin sitten otin myös kuvia, tämä paikka on voimalaitos, missä nämä kalat oleskelevat, eli onkohan kiikan vai vammalan voimalaitos nykyään? Mutta voimalaitos kuitenkin.
Mutta nyt tästä lähtien tyttö kai sitten tulee melkein joka viikonloppu kotiin, ensin menee sulhasensa luokse ikaalisiin , ja sitten tulevat yhdessä lauantaisin tänne.
Että kiva , kun näin pehmesti tämä eka vuosi sitten kai menee, sitten tyttö koittaa muuttaa siirtoa tampereelle, niin sitten voivat taas asuakkin yhessä.
Mutta elämä menee eteenpäin kuitenkin koko ajan, ja uudet suunnitelmat voivat vielä vaihtua monestikkin...

2 kommenttia:

  1. Kerroit taas niin kivasti viikonlopusta, leipomisista, koirista ja asemamatkasta, että kuvia tosiaan jäin kaipaamaan. Näytätkö ne huomenna, vai minne piilotit?

    VastaaPoista
  2. leijonainen:Olin juuri niitä laittamassa,kun olitkin ehtinyt jo katsomaan,mutta nyt ovat siellä,kiitos sulle1

    VastaaPoista