maanantai 20. lokakuuta 2008

Haasteena suomalainen nuorallatanssi

Tämä on minun nuorallatanssini, läpi koko elämäni, eli syödä rotanmyrkkyä, nimeltään Marevan, ja pitää arvot hoitotasossa 2-3 välillä!!!15 kommenttia:

 1. Sinun nuorallatanssisi onkin tarkkaa puuhaa. Ilmeisesti joudut usein käymään labrassa mittaamassa arvoja, voimia tuohon kaikkeen!

  VastaaPoista
 2. Mikä idea! Tosi hyvä keksintö aiheeseen.
  Itse tilanne ei tietty ole kiva, mutta onneksi on olemassa.
  Mutta ajattele, tulet immuuniksi kaikille myrkyille. Selviät täällä maailmassa, vaikka mitä saasteita tulisi.

  Minäkin syön kilpirauhasen vajaatoimintaan lääkettä loppuikäni ja astmalääkkeitä.

  VastaaPoista
 3. Elämän pituinen nuorallatanssi. Jaksamista!
  Haasteen mittainen kuva.

  VastaaPoista
 4. Olen joskus roikkunut tuolla samanlaisella nuoralla. Onneksi pääsin noista rotan myrkyistä eroon. Tosin syön loppuelämäni hyljinnänestolääkkeitä, joka on myös todellista nuorallatanssia. Elimistö joko hylkii tai hyväksyy. :) Elämä on...

  VastaaPoista
 5. Samoilla nuorilla ollaan tosin en tarvitse Marevaania, vaan onhan noita lääkeitä tällä hetkellä 6:ta ja sitten sen suihke nitro.
  Yhden saan onneksi jättää ensi elokuussa :)

  VastaaPoista
 6. Samoilla nuorilla ollaan tosin en tarvitse Marevaania, vaan onhan noita lääkeitä tällä hetkellä 6:ta ja sitten sen suihke nitro.
  Yhden saan onneksi jättää ensi elokuussa :)

  VastaaPoista
 7. Nyt se tuli vielä kahteen kertaan ja osoitekin on väärä.

  VastaaPoista
 8. Loistava veto haasteeseen! Onneksi minä en tarvitse yhtään vakituisesti käytettävää lääkettä.

  VastaaPoista
 9. savisuti:
  Niin, on se aika tarkkaa, tämä lääke kuuluu vaarallisimpiin lääkkeisiin, mutta ei auta kuin syödä vaan...ja joudun joka kolmen ja neljän viikon välein käymään labrassa, mutta jos on arvoissa heittoja paljon, niin silloin useemminkin, ja aina jos vaikka hammaskin pois otetaan, niin melkein sitten joka viikko ja tai päivä!, riippu aina arvoista.
  leijonainen:
  voi, kun olisikin niin... mutta ei taida tässä kohtaa ihan niin mennä, sillä siinä myrkyssä on aikamoiset vaarat myös ihmiselle.
  Mäkin muuten syön sitä kilpirauhaslääkettäkin, nimeltään thyrox, vajatoimintaan myös!
  vapulis:
  kiitos sulle myötäelämisestä,kiitos sulle!
  tarjuska:
  Elämä oikeesti on tätä joskus, tai tän lääkken kohdalla mulla aina, mutta niikuin sullakin, on polku kivinen!
  Doris50:
  ei se mitään, vaikka osoite onkin väärä, löydän sun osoitteesi kyllä sen uuden..ja niin sullakin on vähän samantapaista nuoralla tanssimista kyllä, että voimia sullekkin!
  marjukka:
  Sulla on hyvät tähdet elämässäsi, saat olla siittä onnellinen!
  hallatar:
  Sitä onkin monella vanhemmalla iällä olevilla ihmisellä nykyään, jos on ollut jonkinlainen tulppa esim., muttakun mä en ollut kuin jotain vähän yli 40, en ainakaan vielä 50:kymmentä vielä ollut täyttänyt..en enää ees muista koska aloin näitä lääkkeitä syömään, mutta kauan on aikaa, mutta kuitenkin olin vielä työelämässä, ja olikin aika vaikeaa silloin, kun piti neljä viisi lasta viedä ensin hoitoon toiselle hoitajalle, ja sitten mennä sinne kokeeseen, ja taas kamalalla kiireellä takaisinkin, että sai lapsille ajoissa ruokaa !
  Pidä huoli äidistäsi, että ottaa oikein niitä, vai taitaa olla kuitenkin vielä niin hyväkuntoinen, että osaa ottaa oikein niitä, mulla kuitenkin on ollut monta tilannetta, että jos en ite olisi ollut tarkkana, niin olisin joutunut ottaan ihan väärin näitä lääkkeitä, kun sekoitettiin johonkin toiseen välillä tai sitten otettiin vanha veriarvo, mutta onneksi olen vielä skarppina tässä asiassa, en hyväksy mitään lääkeannostus ohjetta, ennenkuin olen sen täysin ymmärtänyt. kerran jopa jouduin väitteleen hoitajan kanssa, että kumpi on oikeessa, ja lopulta hoitajan olikin pakko myöntää , että hän ei ollutkaan oikeessa, ei tienyt, miten perin lääkettä pitää ottaa, enemmän ja vähemmän ja koska!

  VastaaPoista
 10. Hyvä kuvaoivallus haasteeseen. Tuollaiset lääkkeet aina ja ajtkuvasti ovat todellista nuorallatanssia.

  VastaaPoista
 11. aimarii:
  Sitähän se onkin munkin mielestäni!
  Kiitos kommentistasi!

  VastaaPoista
 12. Erittäin naseva idea aiheeseen! Toivon vakaita askelia elämäsi nuoralla edelleen!

  VastaaPoista
 13. inkataika:
  Kiitos sulle, ja koitan tasapainotella!
  oh-show-tah hoi-ne-ne:
  Kiitos sullekkin,en ensin meimammut keksiä mitään, mutta sitten välähti yht`äkkiä, että nuorallatanssia noitten rotanmyrkkyjen syöminenkin on!

  VastaaPoista