keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Tunnustus


Sisko ilahdutti päivääni tällaisella hienolla tunnustuksella.


Kiitos huomiosta!Maininnan eteenpäin jakamisen sääntöjä ovat:

1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.

2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.

3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.

4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.

5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat tässä.

Jaan maininnan seuraaville blogeille:

Isopeikko
Mehtäsielu
Leijonainen
Värkkää, neuloo ja purkaa

Olisin voinut ojentaa tämän tunnustuksen monelle muullekin blogille, joissa vierailen, mutta näin nyt tällä kertaa!

Kiitos teille kaikille ihanista blogeistanne!


4 kommenttia:

 1. KIITOS HARAKKA! Huomio aina lämmittää mieltä. Jatkamisesta en tiedä, kun olen saanut näitä niin monta ja kaikki muutkin ovat.

  VastaaPoista
 2. Eihän se pakko olekkaan jatkaa, en itsekkään ensin meinannut, mutta sitten kuitenkin aattelin, että jos nyt tän kerran kuitenkin.

  VastaaPoista
 3. Peikko hipsii hiljaa Harakan huusholliin, huomaa hienon huomionosoituksen, hämmästyy kovin ja muuttuu otetuksi. Otettuna peikko onkin hieman outo eikä se oikein tiedä miten olla. Se melkein kadottaa itsensä ja tarraa huomionosoitukseen pysyäkseen paikallaan omassa olemuksessaan. Heti helpottaa huomattavasti vaikka huomionosoitus huojuukin huomattavasti. Peikko ojentaa pitkän kouransa ja raaputtaa kynnellään seinään peikkoisen kuvan. Sitten se nappaa huomionosoituksen ja karkaa hihitellen metsään.

  VastaaPoista
 4. isopeikko.
  Voi sua, kun oot kiva!

  VastaaPoista