perjantai 3. lokakuuta 2008

Kiltti mieheni

Tänä aamuna meillä oli
oikein iso riita!
Molemmat huudettiin, ja sanoja vaihdettiin..
Alkoi kuin ukkoskuuro, ja
loppui kuin räntäsade!
Hyvä, kun sanoimme toisillemme kaikki,
mikä harmittaa,, uskalsimme sanoa kaikki, selvästi.
Nyt olemme askeleen lähempänä vieläkin toisiamme kuitenkin, kiitos kiltti mieheni, kun
riitelit kanssani!

7 kommenttia:

 1. Oivaltavasti sanailtu.

  Kiukutteleva lapsikin luottaa siihen että kiukun takia häntä ei hyljätä. Muuten se ei uskaltaisi kiukutella. Sama taitaa koskea mitä tahansa suhdetta. Voidakseen avata mielensä mustan puolen toiselle tarvitaan luottamusta. Ainakin joissain tapauksissa :)

  VastaaPoista
 2. oh-show-tah hoi-ne-ne:
  Eikö tehnytkin kiltisti, sillä riidelläkkin pitää voida parisuhteessa, niin, että voi sitten tehä sen ihanan sovinnon!
  isopeikko:
  olet oieassa siinä, kun sanot että kiukun takia ei tule hyljätyksi...kuka vaan meistä pitkässä liitossa oleva, tai vaikka lyhkäsessäkin, on varmaan joskus riidellyt, mikä mun mielestäni on hyvä asia, että uskaltaa purkaa pahaa oloaan, eikä tarvi pelätä, että toinen oikeesti loukkaantuu, ja jättää...
  Tiedän sellasenkin parin, kun avioliitosa oloaikana sanoivat, ettei he koskaan riitele, ja nyt sitten ovatkin eronneet..!
  Että kyllä se tuuletus oikein kunnolla (joskus) tekee kaikille hyvää!

  VastaaPoista
 3. Riitely puhdistaa ilmapiiriä. "Rakkaudesta se hevonenkin potkaisee", joku on maininnut näin. Eihän aina voi olla samanlaista ja tasaista, eihän se ole luonnollista, eikä sitä kukaan usko. Te olitte kilttejä toisillenne <3 <3

  VastaaPoista
 4. sisko:
  niin, koska mun mielestänikin se riita joskus puhdistaa oikeesti sen ilman, sen jälkeen onkin paljon kivempi taas jatkaa.
  Oltiin,kilttejä, kun välitettiin toisistamme, ja sovittiin kuitenkin sitten riitamme, ja oli hyvä olla, kun tehtiin sovinto, eikä sitä asiaa sitten enää tarvinnut puida, se oli sitten siinä! kiitos sulle!

  VastaaPoista
 5. Ukkoskuurosta räntäsateeseen oli minusta hyvä oivallus, siinä oli vuodenaikojakin mukana. Rakentavan riidan kuvaus :)

  VastaaPoista
 6. tuima: kiitos sulle kommentistasi, niin, sitähän juuri tarkoitinkin, että riitakin voi olla joskus hyväksi, rakentavakin!

  VastaaPoista