maanantai 17. marraskuuta 2008

Jääkukkia

Tällaisia kuvasin tänään, jotain pitää keksiä, kun kukkiakaan ei enää ulkoa löydy!

KLIKKAA KUVIA

Mutta kyllähän nämäkin eräänlaisia kukkia ovat,



Jääkukkia!


Ja kun oikein tarkasti katsoo,



Niin kyllä siellä kukkakin löytyy...








4 kommenttia:

  1. On ne jääkukatkin kukkia. Muistan kun verannan ikkunoissa meillä kotona oli jääkukkia, minä niitä katselin ja ihailin. Miten pakkanen osasi tehdä niin kauniita kukkia, oli vielä erilaisiakin.

    VastaaPoista
  2. Aika hienoja otoksia, erikoisia!

    VastaaPoista
  3. Jääkukat ovat todella kauniita. Ja niissä voi nähdä vaikka mitä. Siellä on kukkia, ihmishahmoja, abstraktia taidetta ...

    VastaaPoista
  4. sisko: ne on kyllä kauniita kukkia, kun ikkunoihin tulee pakkas öinä joskus!Ne ovat kuin satukukkia!
    Marjukka: erikoisia siksi, kun mies meni hajottaan mun jääni saavista, ehdein pari kuvaa ottaa, mutta mies siinä mun perässäni, katsoi että mitä touhuilen, olin ottamassa välillä kuvaa omenapuun silmusta, ja silloin kuului krätsss!
    Ja jää oli rikki!
    No se hoitui kitenkin, meni sitten rikki tietenkin, laitoin jääpalasen puun oksaan, ja sitä sitten kuvasin, niin valo ja nurmikon vihreys tulikin sieltä esiin sitten.
    leijonainen:
    Nin , munkin mielestäni jääkukat ovat kauniita, ja minäkin näin niissä vaikka mitä, mielikuvitus vaain vauhtiin,niin löytyy ihan mitä haluaa..
    Oikeesti, mä löydän meidän wc-korkkimaton pätkästä vaikka kuinka monta hahmoa, monesti olen aikonut ne piirtää, ja vielä ne piirränkin! Siellä on leijonainenkin omassa personassaankin!

    VastaaPoista