torstai 6. marraskuuta 2008

Turun reissu

Tämä päivä humputettiin Turussa, tämä kuva on vanhaa Turkua, paikan nimeä en enää muista, mutta sieltä menimme kirppikselle.


Klikkaa kuvia
Olimme siis käymässä poikani ja hänen tyttöystävänsä luona vierailulla.
Siinä kahviteltiin sitten ensin, ja päätettiin lähteä kirpparikierrokselle, mutta suruksemme Manhattan- kirppis olikin justiinsa tänään suljettu, mutta ei hätää, sillä kävimme toisissa hyvissä kirppareilla sitten, ja siellähän niitä riittää, että aika oikeestaan loppuikin sitten kesken, pidettiin kiirettä, kun meilläkin on aika pitkä kotimatka, ja pelättiin vähän liukasta, (meillä autossa vielä kesärenkaat!)

Kirpparilta löysinkin taas jotain, eli talvitakin 3 eurolla, ja oli kuin uusi, sitten neuleen, ja sekin oli jotain 2 euroo, kaulahuivinkin, ja sitten sellasen korin, mutta en kyllä edes tiedä mikä se on, mutta oli vaan pakko sekin ostaa, että pikkasen saan totta roinaa kerättyä nurkkiin lisää!
Laitan huomenna kuvan niistä, kun en enää jaksanut tänään alkaa kuvata.


Matkalla Turkuun kuvasin autosta aurajokea.

Vähän huonoja ovat, kun auto liikkui, ja oli likainen ikkunakin vielä!


Mutta onnellisesti päästiin kotiin, ei ollut onneksi liukasta!



2 kommenttia:

  1. HEI! Olet mennyt eilen meidän ohi, siis ainakin melkein. Olin kyllä kotona utlaa tekemässä, olisit poikennut näyttämään ostoksiasi.
    No, ymmärrän kyllä että kotiin oli jo kiire. Kovin tuttuja maisemia vaan kuvissasi. Noista maisemista muutama kilometri Lietoon päin, niin meillä.
    Ensi kerralla sitten ;-)

    VastaaPoista
  2. leijonainen:Ensi kerralla sitten...

    VastaaPoista