keskiviikko 12. marraskuuta 2008


Recados e Imagens - Fofas - Orkut

5 kommenttia:

  1. Kiss, kiss, kippurahäntä. Huomenna mennään Lappeenrantaan, mitä sinne tekemään? Kissan poikia pesemään. Tuli tästä kuvasta tämä loru mieleen. Ja sitten lapsuus, ihan kuin olisin heteken ollut siellä, vanhassa tuvassa, hämärässä turvassa.

    VastaaPoista
  2. Tuttu minullekin tuo loru. Emmin tekisi niin mieli juuri tuollaista ruskearaidallista kissaa, mutta kun iskä, isoveli ja mummi ovat kissalle allergisia, niin ei millään käy. Nyt hän saa jouluksi kaksi marsua kun hänen maaoravansa kuoli loppukesällä.

    VastaaPoista
  3. mehtäsielu: hieno loru tämä oli, minun piti ihan hakea kirja tohon, ja katsoa sieltä se sama, ja kyllä se sieltä löytyikin, mulla on sellanen mun lapsuuteni aikana saatu kirja, missä on kaikkia loruja, mutta kun ,,, siellä on joku rosmo kanssa käynyt, ja joitakin sivuja on saksilla leikelty!Mutta, kyllä se lapsuus olikin kivaa aikaa!
    leijonainen:Onko maaoraviakin lemmikkejä,,tai sitten varmaan on, jos tyttären tytöllä on sellanen olut, mutta kurja , kun on nyt kuollut.
    Mutta marsu on myös kiva ja seurallinen kaveri, se jutteleekin, kun sitä useesti paijaa.,, ja vielä huutaakin , jos ei ole hyvä olla, kutsuu, niin ainakin tytön marsu kutsui sitä aina, kun tyttö oli koulussa.

    VastaaPoista
  4. Kiva tietää marsusta, kerronpa Emmille.

    VastaaPoista
  5. leijonainen: sehän pulisee kuin mikäkin pulinakaveri, tyttö sitä piti mahansa päällä ja silitteli, niin heti alkoi sen päiväinen puhe!

    VastaaPoista