perjantai 28. marraskuuta 2008

Jokimaisema

Tämä on ollut mulla jo pitkään valmiina, mutta en vaan ole uskaltanut tätä laittaa tänne, koska ite en ole tyytyväinen tähän, mutta kun sanotaan, että joskus voi se huonokin olla kuitenkin se hyväkin, niin laitan sitten kuitenkin tänne.

Tämä on öljyvärityö.

4 kommenttia:

  1. Älä jännitä tänne laittamista, opiksi kaikki on. Ja joka työssä on aina myös hyvää.
    Tässä paras osuus on taivas, se on hieno.
    Taustametsän siluetissa on hieno rytmi, mutta hiukan sinisempi se voisi olla, kun on niin kaukana ja että erottuisi väriltään oikealla olevasta vihreästä.
    Koska taivaassa on noinkin paljon sinistä, voisi sitä olla vedessäkin enemmän. Nyt vesi on vähän "likainen" ja muista vesivärikurssilla tullut sääntö: vesi on aina vaakasuorassa.
    Parasta sinulla on taivaan lisäksi, että osaat käsitellä hyvin ruohoa ja pensaita massana, etkä yritä liiaksi yksitellen niitä maalata.
    Rohkeasti vaan, jokainen työ opettaa eteenpäin.

    VastaaPoista
  2. leijonainen: kiitos sulle, mä jännitin oikein, että hylkäät heti mun maalaamani taulun roskiskseen, mutta sä osaat olla niin hyvä opettaja, että vaikka onkin pALJONKIN , tässä mun taulussani huomauttamista, niin sä osaat kuitenkin kaikki kertoa rakentavasti, et tyrmää toisen tekemisiä kuitenkaan noin vaan, vaan osaat sen asian niin hyvin, että taidampa kuitenkin jatkaa tätä mun "uraani" eteenpäin, eli vielä haluan piirtää!
    Kiitos , että olet lempeä opettaja!

    VastaaPoista
  3. Tauluhan on ihan hieno, älä ole turhaan liian vaatimaton :)

    VastaaPoista